Noua inventie Caroli- mancarecunotificare

20 mart.

     Nu stiu daca ati auzit sau nu inca, dar cei de la Caroli au venit cu o „inventie” incredibila pe piata mezelurilor din Romania. O inventie care inseamna un plus pentru sanatate. Si asta, bineinteles, pentru ca cei de la Caroli se preocupa in primul rand de client avand grija ca acesta sa fie mereu multumit. Nu degeaba au o traditie de mai bine de doua decenii pe paiata romaneasca a mezelurilorsi si-au castigat locul 1.

    Dar sa revenim la inventia celor de la Caroli. Despre ce este vorba? Despre Carolimetrul termic.

news-70290755

         Cum functioneaza acest carolimetru termic? Foarte simplu! Daca temperatura la care sunt pastrate mezelurile Caroli este una optima (sub 8 grade Celsius) atunci eticheta ramane verde . Daca insa temperatura nu mai este cea adecvata pentru pastrare in conditii optime (peste 8 grade Celsius) ea se transforma in galben ceea ce inseamna ca trebuie sa punem mezelurile noastre preferate la frigider. Este atat de simplu si, bineinteles, este extrem de sanatos. Asa suntem siguri ca mezelurile de la Caroli se pastreaza in cele mai bune conditii si evitam eventualele toxinfectii alimentare datorate temperaturilor de pastrare nepotrivite.  Asa ca, din partea mea, cei de la Caroli merita toata aprecierea si nota 10!

      Este o inventie de nota 10 si nu stiu cati dintre noi s-ar fi gandit vreodata ca vom ajunge sa avem pe masa proprie #mancarecunotificare. Dar important e ca am trait sa o vedem si pe asta!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: