Eu cand vreau sa merg cu skateboardul, merg cu skateboardul!

26 iun.

Uite ca am o varsta! O varsta! Nu ma intrebati ce varsta ca n-am sa va spun! Sau poate am sa va spun cu zambetul pe buze dar eliminand cateva (sau mai multe) anotimpuri! Ce daca am o varsta?!

Mereu am spus ca varsta e doar un numar. Nu ma intereseaza privirile celor din jur, ma intereseaza ca varsta mea e in sufletul meu. Sunt cam de varsta copilariei. Cum stiu asta? Simplu! Mereu imi vine sa ma joc! Caut mereu joaca si jucarii.

Recent am descoperit niste jucarii care pe vremea mea (uite ca am ajuns s-o zic si pe asta) nu existau nici macar in imaginatia noastra. Niste jucarii interesante ! De exemplu, am descoperit un skateboard electric. Prima impresie a fost ca e rupt din filmele science fiction. Cum sa  mergi pe asa ceva si sa iti tii echilibrul in acelasi timp?

Desi putin reticent la aceasta minunatie, copilul din mine este totusi curios… Ia sa citim putin despre…Sa vedem ce si cum!

Untitled

 

Carcasa este fabricata dintr-un material foarte rezistent pentru a rezista la socuri si pentru a nu se deforma datorita mediilor de deplasare! Pentru asta bila alba! Imi plac lucrurile bine facute!

Are hands free, adica nu trebuie sa imi folosesc mainile, are smart wheel balance care ma ajuta sa imi tin echilibrul si baterie Samsung. Inca o bila alba!

Este noul mijloc de deplasare urbana si nu are varsta. Asa ca, e pe lista mea de dorinte. Si cand am sa il primesc nu ma va interesa ce spune lumea. Eu cand vreau sa merg cu skateboardul, merg cu skateboardul!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: